Home » Retour

Retour

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. De door u bestelde artikelen kunt u vanzelfsprekend binnen de herroepingstermijn van 30 dagen gratis aan ons terugsturen. Dat geldt trouwens ook voor afgeprijsde artikelen of bij terugzending van een gedeeltelijke bestelling.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit heeft gekregen.

U maakt gebruik van uw herroepingsrecht door ons - met gebruikmaking van onderstaande contactgegevens - een ondubbelzinnige verklaring te sturen (bijvoorbeeld per post, fax of e-mail) waaruit blijkt dat u de overeenkomst wilt herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het onderstaande modelformulier, maar u bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De artikelen kunt u het beste terugsturen via de door u gekozen bezorgservice, waarbij u gebruik maakt van het meegeleverde retourformulier.

Terugsturen

Verrekenen van een retourzending en termijn van terugstorting

Als de goederen al betaald zijn, ontvangt u alle betalingen die u tot op het moment van herroeping heeft gedaan voor de geretourneerde producten, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) terug. Zodra de producten in ons logistiek centrum ontvangen zijn, maken wij het desbetreffende bedrag onmiddellijk aan u over. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van uw retourzending en melden daarin het aantal geretourneerde artikelen en het terug te storten bedrag.

De overmaking verrichten we gewoonlijk op dezelfde manier als waarop u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Afhankelijk van de wijze van betaling kan het na de ontvangst van onze e-mail nog 8 tot 10 werkdagen duren voordat u het bedrag weer op uw rekening ziet.


Bedrijf dat de goederen terugstuurt

Hier is een overzicht van uw retouropties. Uw retouropties zijn afhankelijk van de door u gekozen verzendmethode:

Levering / Retour Retour via DHL Retour via PostNL
Thuis via DHL Express Retourkosten zijn voor de klant Retourkosten zijn voor de klant
Thuis via PostNL Retourkosten zijn voor de klant Gratis

Terugsturen gaat het makkelijkst via de door u gekozen leveringsdienst met behulp van het meegeleverde retoursticker.


Geen sticker voor retourzending

Wij verzoeken u de volgende procedure te hanteren. Voeg het bestelformulier toe aan de terug te sturen artikelen en schrijf het onderstaande adres op het gesloten pakket. U kunt het pakket vervolgens afgeven bij de dichtbijzijnste  PostNL locatie.

 

Naam
Antwoordnummer
Postcode plaats
Land

 

Die kunt u opvragen bij de klantenservice.

 

Terugsturen van uw bestelling is gratis. Wij verzoeken u het verzendbewijs wat u van PostNL ontvangt te bewaren. U ontvangt na ontvangst van uw zending een bevestiging per e-mail.


Toestand van de goederen bij retourzending

Wij kunnen alleen de volledige verkoopprijs restitueren, indien u de producten niet meer heeft gebruikt dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien de producten gebruikt zijn voor andere dan de hiervoor genoemde zaken en indien het label is verwijderd of er duidelijke sporen van verdergaand gebruik (make-up en lippenstift-vlekken, geuren e.d.) zijn op goederen die verder zonder gebreken zijn, kunnen deze door ons niet meer verkocht worden en kunnen wij helaas slechts een deel van de verkoopprijs vergoeden. In zo'n geval wordt (een deel van) de aankoopprijs als schadevergoeding ingehouden.