Home » Hoe werken onze producten?

Hoe werken onze producten?

De meeste van onze producten zijn aangepast, wat dit precies inhoudt zullen wij zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. Op dit moment hebben wij nog niet zo'n uitgebreid assortiment, maar wij hopen hier zo snel mogelijk verandering in te kunnen brengen. 

 

Aangepaste broeken

Onze aangepaste broeken hebben wij zelf ontworpen, deze broeken kunt u vinden onder het kopje  producten. Deze broeken zijn beschikbaar in verschillende maten, maar daarnaast kunnen wij deze broeken ook op maat leveren. Druk en ter Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de pagina  op maat!

Deze broeken zijn gemaakt van een extra comfortabel stof en hebben een zelf ontworpen kruisopening. Deze kruisopening standaard 20 cm en is een exclusieve aanpassing van DouLee. Deze kruisopening is ontworpen om de toiletgang makkelijker en soepeler te laten verlopen. Dit betekent meer zelfstandigheid en meer vrijheid. Ook zorgt het comfortabele stof ervoor dat het fijn is om deze broeken te dragen. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan snel bij onze producten.