Home » Op maat

Kleding op maat

Maatkleding kan duurder uitvallen dan kleding uit de winkel of van Internet. Toch kan investeren in maatkleding de moeite waard zijn. En uiteindelijk zelfs goedkoper uitpakken! Kleding die lekker zit, goed staat en mooi past, zult u vaker en langer dragen.  En omdat het fijn zit, zal het uw uitstraling, zelfvertrouwen of presentatie ten goede komen.

Kleding op maat. Dat zit!

Kleding laten maken

U kunt zelf uw patroon meebrengen, of u kunt uw patronen door mij op uw maat laten tekenen.

 

De kosten voor het patroontekenen worden doorberekend bij de maakkosten. De prijzen van het patroontekenen kunt u er dan bij rekenen. Genoemde prijzen zijn inclusief stoffen en fournituren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze collega's staan klaar om u te helpen. 

Aanvragen of bestellen Opmaat broek

Op maat broek gaat via een offerte. Wel kunt u voor informatie contact via telefoon opnemen met ons of via de mail. Wij reageren spoedig mogelijk. U kunt via de mail eventueel een patroontekening bij het bestand toevoegen, als u die niet heeft kunt u contact met onze opnemen om er een voor u te tekenen. Wel hebben wij hierbij de maten nodig. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het resultaat van de maten die opgestuurd zijn.

 

Wat moet u sturen bij de mail:

                        De maten van de broek

                        Eventueel een patroontekening

                        Opmerkingen en eventueel stof ideeën of eigen ideeën

                        Hoe u het liefst contact met u wordt genomen

 

De broek op maat zal zorgvuldig gemaakt worden door onze specialisten en word met de hand worden gemaakt. Hierdoor zal de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent. We zorgen uiteraard dat uw bestelling als eerst word afgehandeld, We houden u ook op de hoogte wat de status van de broek is.

Graag vragen wij u om contact op te nemen met ons, als u problemen hebt met het bestellen van broeken op maat. Ook voor allerlei vragen staan wij klaar om ze te beantwoorden.