Home » Over doulee

Wat doet DouLee

DouLee is een bedrijf dat is gefocust op kleding voor mensen met een beperking, het is verder ook draagbaar voor mensen zonder een beperking. De kleding kan verder worden aangepast. Voor bijvoorbeeld makkelijk gebruik naar het toilet of andere zaken. Het is gemakkelijk en handig voor in het dagelijkse leven.

 

Wij hebben ons goed verdiept in de mogelijkheden en wensen van de mensen in de rolstoel, hierdoor kunnen wij passende producten maken die ook erg comfortabel zitten. Onze doel is ervoor zorgen dat de materiaal aanwezig is voor de gene die meer zelfstandiger kunnen en/of willen worden.

Het ontstaan van aangepaste kleding

We waren een tijdje bezig geweest met het zoeken naar een aangepaste kleding voor ons zelf, helaas is de kleding te koop in het buitenland, daarnaast moesten we verzendkosten betalen en de kleding was heel prijzig.

 

Wij als DouLee willen daar graag verandering in brengen. Daardoor zijn onze producten een stuk goedkoper.

 

Goede, aangepaste broeken zijn moeilijk te vinden, maar vaak ook extreem prijzig.

Werking van kleding bij DouLee

Onze producten worden met de hand door onze eigen specialisten gemaakt. De specialisten werken alles zeer zorgvuldig en nauwkeurig af.

Doordat de broeken met de hand zijn gemaakt is er een mogelijkheid om de producten geheel naar wens te maken.

 

De prijs van onze producten zijn minimaal, maar toch van uitstekend kwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze collega's van verkoop. Dit kan per mail of via Whatsapp.